Faqs

 

Hier worden alle vragen beantwoordt, die gesteld worden!!

1. Wanneer is de site nou helemaal klaar?

De site zal eigenlijk nooit helemaal klaar zijn omdat er iedere keer weer iets nieuws wordt bijgezet en verouderde producten (omdat de ontwikkelingen onophoudbaar zijn) worden verwijderd. Jammer genoeg moeten prijzen zo nu en dan worden aangepast enz. ;0)

2. Kan men alleen bestellen via de link "contact"?

Ja, want ik vind, een "persoonlijk gesprek" is leuker, dan alleen maar op "bestellen klikken, aantal klikken en op afzenden klikken, om dan een mailtje te ontvangen in de trend van: Wij danken u voor uw bestelling,  blablabla". 

3. Is dit wel een serieuze site, want het is nog niet helemaal klaar en "je" weet nog niet precies wat er allemaal nog opkomt en men kan niet, zoals bij vele andere online-winkels direkt online bestellen??!!

Zeer zeker is dit een serieuze site en ik zet me helemaal in, om alles zo goed en snel mogelijk af te handelen bij bestellingen of vragen te beantwoorden van klanten en je bestelt gewoon "online" bij mij, ;0).

Ondanks, dat deze site niet bij ieder produkt een hokje heeft staan, waar men het aantal in kan typen en waar men na alles te hebben besteld wat men wil, doorgelinkt wordt naar een site, waar men dan kan betalen en/of waar je dan op verzenden kunt klikken, zodat je dan over enige dagen de spulletjes thuisbezorgd krijgt, die je dan nog moet betalen, is dit een echte "online-shop" waar het gewoon nog op z'n "ouderwets" gaat.

Dát kost met zekerheid een beetje meer tijd, maar de klant is hier geen nummer, maar een echt mens die op zijn/haar beurt de nodige aandacht krijgt en waar "de persoon" nog telt.

Gut, ik wist niet dat je kwaad werd?!

Ben ik ook niet ;0))

Dit is een klein voorbeeld geweest, wat er zoal gevraagd kan worden en op deze "Faq-pagina" zal ik de vragen zetten, die vaak gesteld worden en zal dan proberen, deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Ik wil hierin ook nog eventjes aangeven, dat ik voor lange tijd ben begonnen met deze site en dat er nog steeds niet alles opstaat wat er zoal te bestellen is; Ik zal proberen dit echter zo snel mogelijk te doen, dus mocht u of jij iets zoeken en het staat er (nog) niet op, dan gewoon eventjes mailen, dan kan ik het nakijken en u/je misschien toch verder helpen.

Ik had al aangegeven, dat de verschillende links het nog niet doen. Dat is geen foutje maar de site "daarachter" is gewoon nog niet klaar. Heeft u of heb je een suggestie over het een of ander of valt u/je iets op, dat bv. een link niet goed loopt of dat er iets anders (nog) niet goed is, dan gewoon een mailtje sturen en mij daarop wijzen.

Bij sommige produkten kun je (nog) niet verder linken en staat er (misschien) ook (nog) geen prijs bij, dat is ook geen fout, maar daar wordt dan ook nog aan gewerkt.

Ook aan de nodige humor zal het niet ontbreken.
Daar wordt nog aan gewerkt, hahaha!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Firma's

Brildor
Clover
Gütermann
Loralie
Madeira
Pes2Card
Tilda
Vlieseline
 

Software

Embird
 

Textiel

Bistroschorten
Handdoeken e.d.

Freebies

Mijn borduurdesigns
 

Wol en co.

Sokkenwol
Katoen
Wol overige
 

Workshops

Embird
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webdesign: LMCM copyright ® 2008 (You're Welcome) All rights reserved.
Laatste bewerking: 03-12-2012